5 must have for sommeren

Nå som sommeren er et faktum vil huden din ha behov for noen justeringer i hudpleierutinen.

Her er 5 must have produkter som vil hjelpe deg igjennom sommeren. La hydrert og glødende hud stå i fokus denne sommeren 😎

MARY&MAY PHA+Betula Alba Juice Cleansing Pad

Skal huden din få optimal «glede» av produktene er det viktig å eksfoliere. Det betyr at du med jevne mellomrom må hjelpe huden din med å fjerne døde hudceller og la frisk, sunn hud få plass. Dette vil du få hjelp til ved å bruke MARY & MAY Cleansing Pad

Etter en dag ute i varmen, og kanskje i litt for «mye» sol vil din hud elske en svalende maske. AXIS-Y Gel Mask er helt perfekt til dette formålet. Den vil sørge for å tilføre huden din fuktighet, er svalende og hjelper med å styrke hudbarrieren. 

Lala Recipe YUZU VITA C Ampoule

Glød og jevnere hudtone er vel noe de alle fleste ønsker seg. YUZU VITA C Ampoule fra Lala Recipe er serumet som vil kicke huden din i riktig retning. Et nydelig sitrusduftende serum med 5% Niacinamide. 

AXIS-Y Cera-Heart My Type Duo Cream

Med en varmere årstid og mer sol kan det være vanskelig å finne riktig fuktighetskrem. Fuktighetskremen du har brukt i vinter vil mest sannsynlig ikke passe nå, og det kan være utfordrende å treffe på rett type. Med Duo Cream fra AXIS-Y får du to typer fuktighetskrem i en krukke -en geltype og en kremtype. 

COSRX Aloe Sun Cream SPF50

Det er vel ingen som har lyst til å utsette huden for solskader eller det som verre er. Solkrem skal brukes hver dag året rund. Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ fra COSRX sørger for å beskytte huden din mot UVA og UVB stråler. 

Jeg ønsker dere alle en riktig god skincare-sommer med herlige produkter og fint vær!

xx

/Sung🌻