Endelig vår!

Jeg tror de fleste synes at vinteren i år har vært lang. Lock down og strenge restriksjoner har fått flere av oss til å lengte ekstra etter vår.

Og nå er det endelig vår med røde temperaturer og sola som varmer. Jeg har gjennom vinteren pakket meg inn i varme klær, men har nå byttet til en lettere garderobe. Hudpleie er som med klær, man tilpasser hudpleieproduktene etter sesong. Ettersom de fleste av oss trenger mer fukt og næring til huden vinterstid kjenner man nå at huden raskere blir mettet. Det er tid for å svitsje over til noe lettere.

Her er tips på produkter som hjelper deg til å komme i vår-stemning. 🌸

Eksfoliering

Vintersesongen kan påvirke hudens naturlige celleproduksjon, ofte på grunn av tørrhet og irritasjon. For å stimulere prosessen med cellefornyelse er det viktig å eksfoliere for å fjerne døde hudceller og gi plass til nye friske hudceller. Anbefaler å eksfoliere 1-2 ganger i uken, men kjenn etter hva din hud trenger. Ikke overeksfolier! Det vil ødelegge hudbarrieren.

Skal du få frem gløden i huden må også eksfoliering til. Husk at døde hudceller kan gi både tette porer og kviser, men også hemme nye, friske hudceller å komme frem. Bruk COSRX Moisture Up Pad for et friskt og hydrert resultat. 

Glød og fukt

På senvinteren føles huden ofte livløs og matt. Hjelp huden din til et friskt og glødende utseende – glowing skin is always in 🌞

Essensen som gir umiddelbar glød og beskytter huden mot fukttap reduserer også pigmentflekker og kvisearr.
Serumet som gir en gusten hud ny glød, og effekt jobber på pigmentering som vil gi huden din en jevnere tone og tekstur.

Fuktighetskrem

Har du kombinert eller fet hud vil du nok kjenne raskt på behovet for en lettere fuktighetskrem. Det kan hjelpe deg å unngå tilstoppede porer og selvfølgelig føles lettere på huden.

En lett og deilig fuktighetskrem som tilfører huden fukt med sin gel-aktige tekstur. Fuktighetskremen består av 92% filtrert sneglesekresjon som forebygger fukttap, og forbedrer elastisiteten. Den reduserer synligheten av pigmentflekker og kvisearr, og roer en rød og sensitiv hud.
Føles huden din tørr eller svekket etter en lang vinter kan kanskje en fuktighetskrem med probiotika hjelpe deg. En multi-krem som forbedrer hudens fasthet og glød.

Solkrem

SPF anbefales hele året, men dette er tiden for å trappe opp bruken. Solkremen fra Pyunkang Yul har fysisk filter og SPF 45. Den inneholder herlige ingredienser som hyaluronsyre, Ceramide, Mugwort Ekstrakt og Grønn te – en perfekt ingredienslisten og herlig konsistens.

Da er det endelig vår og vi er klar for produkter tilpasset sesongen!

/Maria Sung 🌸