Haruharu WONDER

Clean life, Clean beauty

Har du hørt om merket Haruharu WONDER? Sokoskincare.no er de eneste i Norge som handler direkte fra merket. Og vi er helt over oss av glede for å presentere det for deg!

Haruharu betyr hver dag på koreansk, og WONDER er rett og slett forkortelsen av ordet wonderful. Med navnets nydelige betydning ønsker Haruharu WONDER å være en del av din hverdagsrutine.

Bak det fine navnet ligger det mer. Merke har noen grunnleggende verdier som de fleste forbrukere vil være enig i. Haruharu WONDER har stilt egne krav om alltid å ha rene ingredienser, innovativ teknologi og kreativ design.

Rene ingredienser

Med rene ingredienser – clean beauty – har merket satt seg som mål at minimum 95% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Det vil si at de henter ingredienser fra naturen, tilpasser de i et laboratorium og bruker det i sine produkter. Denne typen ingredienser står for minimum 95% av ingredienslisten. Med denne fordelingen er det minimalt med plass til andre ingredienser, og de ønsker å bruke minimalt med syntetiske ingredienser. Siden de aller fleste ingrediensene er hentet fra naturen oppfyller de også kravet om å være vegansk – altså ingen spor av dyr i produktene. Som andre Koreanske merker testet de ikke sine produkter på dyr. 

Haruharu WONDER formidler tydelig at deres produkter er frie for parabener, men som vi i Norge vet så har parabener i hudpleie vært forbudt i flere år, og naturlig nok er det da heller ikke lov å merke produktene som «parabenfri». 

Innovativ

Som et innovativt merke har Haruharu WONDER også utviklet en særegen teknologi; Ultra Deep Technology. De har nemlig utviklet en måte hvor fermentert ginseng rot ekstrakt penetrerer effektivt ned i huden så man får full utnyttelse av ingrediensene. Alle produkter er dermatologisk testet på KOTITI Testing & Research Institute og KDRI (Korea Dermatology Research Institute). 

Kreativ design

Design og utforming av produktene er også viktig for Haruharu WONDER. Hvem vil ikke omgi seg med vakre, kreative hudpleie-forpakninger i hverdagen. Det mest gjenkjennelige designet i Black Rice serien er den ovale formen som ligner på et riskorn. Helt nydelig, mener vi. I tillegg har de en «to-go» kaffe kopp som skal følge deg i hverdagen på samme måte som kaffen følger deg gjennom dagen. De har vunnet flere priser på internasjonale Design Awards for sine design. 

 Håper du etter denne teksten lar deg friste til å prøve ut merket. De er helt nydelige, og vil forhåpentligvis ikke skuffe!

Se alt fra merket her.