Historien om SOKO sincare

Som aldri har blitt fortalt tidligere.

Det hele startet da Norge, og verden, stengte ned på grunn av Covid-19 i mars 2020. På det tidspunktet jobbet jeg i verdens største kosmetikkfirma med profesjonell hudpleie for salonger og klinikker. Jeg jobbet i et fantastisk firma og sammen med herlige folk. Og her starter historien om SOKO skincare.

Søndag 15. mars 2020 er fremdeles merket i min kalender. Da hadde jeg min siste løpetur. Lungene kjentes merkelig ut og kroppen samarbeidet ikke under treningsøkten. Jeg skjønte ikke hva det var, men hadde aldri mistanke om korona. Etter det ble jeg syk, så syk at Ullevål sykehus fikk besøk av meg i tre dager. 

Jeg fikk kjenne på livets skjørhet og bestemte meg for å maksimere livet. Jeg sa opp min faste jobb for å finne min vei videre, og da ble tanken om SOKO skincare til. Jeg hadde allerede testet ut utallige produkter og merker i jakten etter produkter for sensitiv hud. Min positive produktopplevelse ville jeg dele med flere. Jeg kjente på en stor glede over å finne tilbake til min koreanske bakgrunn via hudpleieprodukter. Det var som om alle «brikkene» falt på plass, de brikkene jeg ikke visste manglet i livet mitt. 

Live More, Worry Less

Siden høsten 2020 har livet bydd på mange utfordringer, erfaringer, opp-og nedturer. Jeg føler en stor takknemlighet for at jeg får jobbe med det jeg virkelig brenner for, nemlig å dele min entusiasme for koreansk hudpleie med så mange flere. Men jeg kjenner også på en uendelig bekymring for å ikke gjøre det bra nok. Som at sokoskincare.no ikke skal overleve i jungelen av nettbutikker, eller at kundene skal bli skuffet. Derfor er LIVE MORE, WORRY LESS min «header» for 2022. Og en av grunnene for at jeg våger å dele min private historien om SOKO skincare.

Sokoskincare.no kan nå feire 1 år takket være familie, venner og gode naboer som har støttet og heiet meg frem. Like viktig er også alle dere som har handlet hos sokoskincare.no – både nye og trofaste kunder. Tusen takk, jeg er evig takknemlig!

Historien om SOKO skincare
Long covid har, og er, en utfordring i hverdagen. Jeg har ennå ikke helse til å løpe, men håper jeg er der snart.

Les om koreansk hudpleie her!

Følg oss på Instagram!