K-beauty, hva er det?

Du trenger ikke være fan av K-pop, K-drama eller K-food for å like K-beauty. Du trenger heller ikke ha en asiatisk hud for å bruke koreanske hudpleieprodukter. Det holder at du er opptatt av egen hudhelse, og kanskje litt interessert i innovative hudpleieprodukter.

I Sør-Korea har de en utbredt kultur innenfor hudpleie og hudpleieprodukter, også kaldt K-beauty (Korean beauty). Både kvinner og menn er opptatt av å opprettholde en god hudhelse. Med deres holistiske syn er det mer enn hvordan huden føles og ser ut. Hudpleierutinene starter i ung alder, og er en forebyggende prosess for fremtiden. En «quick fix» eller preparasjon er ikke et alternativ slik som mange i vesten praktiserer.

Tre gode grunner for K-beauty

  1. Innovative produkter
  2. Naturlige ingredienser
  3. Prisgunstig produkter

Skjønnhetseksperter hevder at Korea er på topp når det kommer til hudpleieinnovasjon. Du har kanskje hørt om BB Cream, CC-krem, gelmasker, fibermasker, sneglekrem etc. Disse fantastiske innovasjonene ble alle popularisert i Korea lenge før de kom til Europa. SOKO skincare ønsker å gi deg det beste av koreansk hudpleie.

Koreansk hudpleieindustri er kjent for sine naturlige og rene ingredienser som tar hensyn til den spesielt sensitive koreanske huden. Sensitiv hud er en hudtilstand flere kvinner og menn utvikler i tiden vi lever i med både indre og ytre påvirkninger som for eksempel stress, tørr luft eller produkter med allergifremkallende ingredienser.

Det antas at det er så mange som 8.000 koreanske merker på markedet, selvfølgelig i ulike størrelser og sortiment. Med den store konkurransen av innovative produkter og antall hudpleiemerker på markedet i Sør-Korea påvirkes også prisen. Noe som kommer forbrukerne til gode, og som gjør Koreanske hudpleieprodukter ekstra populært.

Om du ikke allerede er godt i gang med K-beauty så håper jeg du nå er klar for ditt første steg inn i den fantastiske verden av hudpleieprodukter. Du finner våre produkter her.

Det er aldri for sent å starte en god hudpleierutine!

xx
Maria Sung