MAY COOP 5.100.12

Kjenner du til lønnesaft i hudpleieprodukter?

Merket som gir deg det beste fra moder jord, MAY COOP 5.100.12. Navnet kan virke komplisert, men har en logisk forklaring:

MAY    – tilhører våren, og er den tiden av året hvor saften fra lønnetreet er ferskt og friskt.

COOP  – vår ånd til å bygge et merke av dedikasjon til våre kunder

5.         – tallet på måneden man samler saft fra lønnetreet 

100.     – 100% ren saft

12.       – merket ble lansert i 2012, og tallets betydning i bibelen er «perfekt» 

Grunnlaget for MAY COOP 5.100.12

May Coop lanserte sin første serie med produkter i 2012. De oppdaget lønnesaftens fantastiske egenskaper, og høye absorberbarhet på grunn av den mindre størrelsen på molekylene. Den spesielle ingrediensen danner grunnlag for hele produktserien Raw. Saften har en naturlig vannaktig konsistens som kommer fra et dypt lager i røttene. Den inneholder gode ingredienser som aminosyre, vitaminer, kalsium og andre mineraler. Og har egenskaper som fuktighetsgivende, anti-inflammatorisk og styrkende på hudbarrieren. 

Lønnesaft

Lastet med nærende og revitaliserende næringsstoffer, blir tresaften samlet om våren for maksimal styrke. Dette skjer i Jiri fjellert, 800m over havet. Saften bærer en høy kvalitet ved å utvinnes på lave temperaturer, og opprettholder derfor sin friskhet og aktive ingredienser. Produksjonsprosessen til MAY COOP er tidskrevende.

Skjønnhet oppnås ved lang ventetid og dedikasjon fra merket. Og som forbruker av MAY COOP 5.100.12 er det med stor respekt man påfører produktene og nyter naturens kraft. 

Se alt fra merket her!