Personvernerklæring

Denne personvernserklæringen gir en oversikt over, og informasjon om all teknologi og funksjoner som SOKO skincare AS «vi» samler inn og behandler av personopplysninger, med eller uten bruk av cookies (informasjonskapsler).

1.   Kontaktinformasjon og behandlingsansvarlig

SOKO skincare AS

Foretaksregisteret 925 808 936 MVA

Behandlingsansvarlig er daglig leder; Maria Sung Evensen Normann

[email protected]

Personvernserklæringen er sist oppdatert 8. september 2022

2.   Hvorfor samle vi inn informasjon 

Opplysningene vi har om deg blir brukt til å registrere ditt kjøp og behandle bestillingen. Hvis du registrer deg for vårt nyhetsbrev/kundeklubb, eller logger inn på “min side” vil dette bli registrert, og det vil være enklere for deg å besøke sokoskincare.no neste gang. Sokoskincare.no ønsker også å gi forbrukeren en best mulig forbrukeropplevelse, og ved å evaluere enkeltelementer hos sokoskincare.no kan vi optimalisere brukervennligheten i vår nettbutikk og forbedre markedsføringen. Vi samler informasjon fra alle som besøker sokoskincare.no

3.   Dine personvernsrettigheter

Som kunde har du rett til tilgang på dine innhentede informasjon, og du kan motsette deg registreringen i samsvar med de relevante lovene i EUs personvernforordning (GDPR). 

Hvis du ønsker 

  • tilgang til den informasjonen vi har om deg
  • ønsker å rette opp uriktige opplysninger om deg
  • å avslutte vår behandling av dine opplysninger

Ta kontakt med [email protected]

4.   Hvem sine personopplysninger blir behandlet?

Personopplysninger som sokoskincare.no vil håndtere er fra kunder som bestiller varer, besøkende i nettbutikken og medlemmer av nyhetsbrev. I tillegg behandler vi opplysninger som kjøper fyller inn i produktanmeldelser og besøkende på sosiale medier.

Informasjon gitt ved betaling behandles ikke av oss, men av leverandøren for betalingstjenesten. 

5.   Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Personopplysningene blir lagret i ulike systemer ut ifra hvordan du som besøkende navigerer i nettbutikken. Det kan være i form av å: 

  • Handle i nettbutikken
  • Melde deg på nyhetsbrev/kundeklubb
  • Legger igjen en produktanmeldelse 
  • Logger deg inn som medlem
  • Kontakter oss via kontaktskjema
  • Besøker/følger oss via sosiale medier

Vi minner om at det er frivillig å oppgi personopplysninger. 

6.   Behandlinger og formål

Når du besøker sokosincare.no kan du gi oss ditt samtykke for at vi kan behandle dine personopplysninger. Bakgrunn for at sokoskincare.no ønsker opplysninger om deg er for å sikre en så brukervennlig nettbutikk som mulig samt gi deg den service du fortjener. 

      I.         I kommunikasjon med sokoskincare.no 

Alle henvendelse via vår nettbutikk, e-post eller sosiale medier registres personopplysninger om. Det vil være ulik grad av informasjon vi registrerer om deg avhengig av om du kjøper et produkt, eller besøker en av våre plattformer på sosiale medier. Bakgrunn for at vi tar vare på personopplysninger kan eksempelvis være ordrehistorikk, reklamasjon etc. Alle henvendelser og eller kommunikasjon som ikke er aktive vil bli slettet hvert tredje år. 

    II.         Ved kjøp

Når du gjør et kjøp hos sokoskincare.no behandler vi personopplysninger som navn, kontaktinformasjon (telefonnummer og e-post adresse) og postadresse. Dette gjøres for at vi skal kunne behandle din bestilling/kjøp i nettbutikken. Ifølge bokføringsloven oppbevares regnskapsmateriale i inntil fem år. 

Er du medlem i kundeklubben hos sokoskincare.no behandler vi personopplysninger som navn, kontaktinformasjon, postadresse og kjøpshistorikk. Dette er for å kunne administrere ditt kundeforhold, og gi deg den riktige servicen du har behov for. 

   III.         Utsending av nyhetsbrev/kundebrev

Vår leverandør for mailutsending/nyhetsbrev, MailChimp, samt deres underleverandører, kan få tilgang til personopplysninger. Sokoskincare.no vil med jevne mellomrom sende ut nyhetsbrev dersom du har samtykket til det.

Det er frivillig for deg som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester for å motta nyhetsbrev. Ved registrering av e-postadressen din for å motta nyhetsbrev lagrer vi epostadresse, ip-adresse samt din aktivitet i nyhetsbrevene vi sender ut. Dersom du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan du når som helst melde deg av tjenesten. Du melder deg av ved å klikke på «Meld meg av» i bunnen av e-postene som sendes ut. 

7.   Hvor lenge lagrer vi dine opplysninger?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig. Det vil si at dokumentasjon i samsvar med bokføringsloven blir lagret i 5 år for faktura, og 3,5 år for bestillinger. Din kontaktinformasjon blir lagret i 3 år etter at ditt siste kjøp er avsluttet. Har du meldt deg på nyhetsbrevet oppbevarer vi din kontaktinformasjon inntil du melder deg av nyhetsbrevordningen. Når formålet med behandlingen av personopplysninger er oppfylt vil informasjonen bli slettet. Etter regnskapslovgivningen oppbevares informasjon relatert til regnskap i 5 år. 

8.   Hvordan deler vi dine personopplysninger?

Det er noen personopplysninger vi er nødt til å dele med parter som regnskapsfører, leverandør av nettsiden vår som også har ansvar for å vedlikeholde nettbutikkplatformen. Selv om sokoskincare.no deler personopplysningene dine med disse partene skal du være trygg på at dette ikke blir benyttet til andre formål enn det som er nødvendig fra vår side for å drifte nettbutikken på en best mulig måte.

Sokoskincare.no selger ikke personopplysninger til en tredjepart. 

9.   Behandling av personopplysninger er frivillig

Om du bruker automatiserte avgjørelser i behandling, inkl. Profilering

10.   Informasjonskapsler (cookie)

Når du besøker SOKOskincare.no blir det lagret informasjonskapsler på din datamaskin/mobil. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i din nettleser for å kunne gjenkjenne datamaskinen/nettbrett/mobilen din ved et senere besøk. Informasjonskapselen kan inneholde informasjon som brukerinnstillinger, innlogging og hvordan nettstedet blir brukt. Ingen personlige opplysninger knyttes til deg som person. Cookies kan fjernes ved hjelp av din nettleser. Ønsker du å slette cookies kan du se i hjelp-seksjonen i din nettleser.