Pyunkang Yul – minimalistisk skjønnhet

Et merke huden din vil elske!

Pyunkang Yul er et forskningsresultat fra Pyunkang Korean Medicine Skin Laboratory, og et merke med fokus på minimalistisk skjønnhet. Det betyr at PYUNKANG YUL har eliminert unødvendige kjemiske ingredienser, og benytter kun de ingrediensene som trengs for å gi effekt på ulike hudutfordringer. Derfor vil du ikke se verken kunstige parfyme- eller fargestoffer i et PY produkt. Filosofien bak merket er basert på nesten 50-års kunnskap og erfaringer med orientalske medisinske oppskrifter. 

Vi tror at en løsning på sensitive hudsykdommer som akne og atopisk dermatitt er gjennom «enkelhet». Pyunkang Yul ekskluderte dristig unødvendige ingredienser for å gi hvile til huden bare med viktige ingredienser, og hjalp kroppen vår med å kurere seg selv. Den er laget for å gi sunn ren skjønnhet.

Den minimalistiske blå forpakningen gjenspeiler også den minimalistiske tankemåten, men har også en funksjon. Det mørkeblå glasset beskytter produktets ingredienser og holder formlene stabile. 

Som kroppens største organ har huden en iboende evne til å regenerere seg selv, men av og til trenger huden ekstra hjelp for å styrke eller gjenopprette balansen. Det vil du få støtte til fra de 14 produktene vi har fra PUNKANG YUL. 

Pyunkang Yul Calming line

En hudpleieserie med ingredienser som Centella Asiatica som har en beroligende og fuktighetsgivende effekt på huden.

Mild rens

Pyunkang Yul Basic line

Er en grunnleggende hudpleieserie laget med 47-års kunnskap og nøye utvalgte ingredienser som finnes i naturen. Produktene gir huden en behagelig hvile og gjenoppretter dens opprinnelige sunnhet.

Essens/toner med minimalistiske ingredienser

Serum

Fuktighetskrem

Pyunkang yul – minimalistisk skjønnhet – enn venn for livet!