Renser du huden rett?

Koreanere har gjort det i mange år, gjør du det?

Dobbelrens – rutinen til en ren og sunn hud.

En dobbelrens består av to ulike typer renser – en oljebasert rens etterfulgt av en vannbasert rens. 

Du starter med en oljebasert rens for å fjerne sminke, svette og solkrem. Det gjør du ved å varme opp rensen mellom hendene før du masserer den inn på tørr hud. Når oljerensen er godt fordelt over ansikt og hals fukter du hendene før du fortsetter å massere. Da vil du oppleve at oljen transformeres til en melkeaktig konsistens. Til slutt skyller du ansikt og hals med lunket vann. Du trenger ikke tørke huden før du fortsetter med neste rens. 

De fleste oljebaserte renser kan også rense øyesminke uten at det svir i øynene. 

Ofte kan du oppleve et oljete filter etter å ha brukt en oljebasert rens. Det er en av grunnene for at du skal avslutte renserutinene med en vannbasert rens. I tillegg sørger en vannbasert rens for å rense porene i dybden og gir huden et rent resultat. Ta en liten mengde vannbasert rens i fuktige hender og skum lett opp. Fordel rensen over ansikt og hals og masser lett i ca ett minutt før du skyller god med lunket vann. 

Nå er huden din ren og klar for å ta i mot de neste produktene du ønsker å påføre. 

En dobbelrens bør være inkludert i kveldsrutinen, men trenger ikke være nødvendig på morgenen. Da kan det holde med en vannbasert rens.

Da stiller jeg spørsmålet igjen; renser du huden rett? Hvis ja, perfekt 👌🏻. Hvis ikke, da vil jeg anbefale deg å prøve et dobbelrense kit.