Snegleslim i hudpleie

Hva er fordelene med snegleslim?

Snegleslim, eller sneglesekresjon om du vil, er en ingrediens som har trendet lenge i Korea. Og som fortsetter å være populær på grunn av dens mange gode egenskaper.

Men først litt om selve produksjon. Sneglene produserer slim når de lever i et bra og trygt miljø. De trenger ro, varme og mørke for å produsere optimalt, og dette blir gjort på under en time om natten. Sneglene blir plassert over et nett med beholder under som fanger opp slimet. Etter at sneglene har produsert slim blir de satt tilbake i sitt rolige miljø for å hvile. COSRX er nøye med at sneglene ikke skal lide i produksjon av sneglesekresjon.

Hva er effekten av sneglesekresjon?

Sneglesekresjon er kjent for å ha flere gode egenskaper som har visst seg å være bra for huden. Blandt annet tilfører ingrediensen fukt, og beskytter mot fukttap. Forbedrer elastisiteten og minsker fine linjer og rynker. Snegelsekresjon styrker hudbarrieren og forhindrer irritasjon i huden, noe som også gjør den bra i kombinasjon med BHA-syrepeeling. Den vil også lysne pigmentflekker og minske kvisearr.

Sneglesekresjon er fint å bruke for å reparere en rød og sensitiv hud etter kviseutbrudd ved å etterfylle med fuktighet.

Oppfordrer deg til å prøve et produkt med sneglesekresjon (snegleslim)! Passer alle hudtyper.

Våre produkter med sneglesekresjon

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er en lett vekt essens som absorberer raskt inn og gir huden en naturlig glød. Den inneholder 96,3% sneglesekresjon
COSRX Advanced Snail 92 All in one Cream er en fuktighetskrem med 92% sneglesekresjon som gir huden næring og fuktighet uten et oljete resultat.
COSRX Advanced Snail Peptide Eye Creamer en lett øyekrem som lysner huden rundt øynene samtidig som den minimerer mørker ringer og post under øyenene. Den inneholder 72% sneglesekresjon og 5 typer peptider og niacinamide.
COSRX Snail Kit inneholder alle tre produkter, essens, fuktighetskrem og øyekrem. Passer perfekt for deg som er fan av sneglesekresjon eller for deg som ønsker en optimal effekt av ingrediensene. Pris 849 kr.