Om SOKO Skincare

SOKO skincare (South Korean skincare) er en norsk nettbutikk med fokus på hudhelse. Uansett hudtype, alder, om du er ny eller godt kjent med koreanske hudpleieprodukter så ønsker vi å tilby de ypperste produktene for at du skal oppnå din beste og sunneste hud.

Vårt mål er å bidra til gode hudpleierutiner. Gode hudvaner utvikles over tid og er stadig i endring gjennom forskjellige årstider, livsfaser og miljøer. Veien til sunn hud er hva som fungerer for din hud. SKIN FIRST!

Det er aldri for sent med en god hudhelse, på samme måte som det aldri er for sent og begynne å trene. Så tren din hud til gode rutiner og produkter!

Alle produkter er nøye utvalgt med hensyn til ingredienser, konsistens og kvalitet. De er testet og håndplukket for å kunne tilby deg som kunde det beste innen koreansk hudpleie.

Bakgrunn for SOKO skincare

Interessen for gode hudpleieprodukter har jeg hatt hele livet, men min «obsession» for koreansk hudpleie startet for noen ¨år siden.

Etter en syrepeeling-behandling hos en hudpleieklinikk, fikk jeg en allergisk reaksjon. Huden min ble oversensitiv, og jakten på hudpleieprodukter til en sensitiv hud startet for alvor. Dette ble det store møtet med koreanske hudpleieprodukter. Innovative produkter med naturlige ingredienser til en konkurransedyktig pris.

Frem til SOKO skincare ble etablert jobbet jeg i verdens største kosmetikkfirma med profesjonelle hudpleieprodukter. Mine kunder og samarbeidspartnere var hudpleiesalonger og klinikker fra store deler av Norge. Erfaring fra bransjen og min lidenskap for Koreanske hudpleieprodukter ble starten på SOKO skincare.

Litt mer enn koreanske hudpleieprodukter

SOKO skincare er litt mer enn hudpleieprodukter, det er også min link til fødelandet. Som KAD (koreansk adoptert) har jeg alltid hatt en ekstra følelse for fødelandet mitt. Det ligger en personlig følelse, en stolthet for landet, for de fantastiske produktene og for alle forretningsrelasjoner jeg har knyttet. Endelig har jeg funnet en måte å knytte mitt norske liv til mine koreanske røtter.

Det er med en ektefølt glede og stolthet at jeg kan ønske deg velkommen til mitt SOKO skincare univers.

XX

Maria Sung

Følg oss på:

Instagram Facebook TikTok

Våre produkter finner du her!