Super-duo

Trenger din hud det lille ekstra?

Har du ennå ikke prøvd hudpleieprodukter med probiotika da har vi en super-duo å anbefale.

Men først; hva er probiotika?

Probiotika er de gode bakteriene i hudens mikrobiom som bidrar til at huden har det bra. Tilsetning av probiotika i hudpleieprodukter er for å skape en bedre forutsetning for at de gode bakteriene på hudoverflaten skal gjøre huden mer motstandsdyktig.

Hva er så prebiotika?

Prebiotika fungerer som næring for probiotika. Ved å tilsette pre- eller probiotika i hudpleieprodukter skaper det bedre forutsetninger for de gode bakteriene på hudoverflaten. Det betyr at probiotika og probiotika kan gjøre huden mer motstandsdyktig. Det gjør også at veksten av skadelige bakterier reduseres.

NEOGEN DERMALOGY Probiotics Double Action Serum kit

Pris: 449,-

Dette er et dobbelt-serum med både prebiotsike og probiotiske egenskaper som gir en oppstrammende, sterkere og glødende hud. Serumet er et fint anti-age produkt som forbedrer hudbarrieren og gjenoppretter hudens pH-verdi for et hydrert og sunt utseende. Det er formulert med både probiotika, prebiotika og over 20% Lactobacillus Ferment Lysate for å skape et optimalt «miljø» for huden.

Den hvite siden av serumet er fuktighetsgivende samtidig som den har en lett eksfolierende egenskap med Lactic Acid (melkesyre) som gir huden en lys og jevnere tone. Den andre halvdelen av serumet er mildere og beroligende. Den inneholder Ceramider og peptider som styrker hudbarrieren, og Niacinamid som gir en jevnere hudtone. pH-verdi på ca 5,5-6,5.

Kan brukes av alle hudtyper.

NEOGEN DERMALOGY Probiotics Youth Repair Cream

Pris: 369,-

Dette er en næringsrik fuktighetskrem med oppstrammende effekt. Kremen har en lett tekstur som etterlater en frisk følelse på huden. Den er formulert med probiotiske ingredienser for ulike hudproblemer. En multi krem som forbedrer hudens tekstur, fasthet og porer. Den inneholder også 11 typer peptider inkludert Acetyl Hexapeptide-8 og Oligopeptide av Botox som gir huden fasthet og glød. Kremen passer godt til en livløs hud som trenger det lille ekstra.

Er du fristet til å prøve vår anbefalte super-duo har vi satt sammen et kit til kun 699,- Kjøp her!