Topp 10 2021

Vi oppsummerer 2021 med våre mest populære hudpleieprodukter.

1. plass

På førsteplass, topp 10 for 2021 er COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Ingen overraskelse – produktet skuffer virkelig ikke. Har du først prøvd denne snailessensen er det stor sjanse for at din hud vil elske det. Obs! Obs! Fort gjort å bli «avhengig» av dette produktet 😉

2. plass

AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum har blitt en soleklar favoritt på SOKOskincare. Serumet ankom lageret i august, og hadde det ikke vært for sen ankomst så hadde dette serumet vært vår bestselger. Med 5% Niacinamide som hjelper på en jevnere hudtone og Squalane som tilfører fuktighet er dette serumet perfekt for de som ønsker seg litt glød. Naturlige og veganske ingredienser er stikkord for AXIS-Y.

3. plass

I Norge er den kalde sesongen lang. Mange oppleser en tørr og livløs hud når temperaturen kryper nedover. Da er PYUNKANG YUL Nutrition Cream en perfekt løsning, og en løsning som mange har tatt til seg som en stor favoritt blandt fuktighetskremer.

4. plass

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ er raskt blitt en bestselger. Er du på jakt etter et rimelig og bra alternativ så er denne solkremen er godt alternativ. Ønsker du å heve nivået på solkremen noen hakk og er villig til å legge i litt mer for solkremen så er TROIAREUKE Acsen UV Protector Essence SPF 50+ Rolls Royce innen solkremer.

5. plass

2021 var året vi også hadde god tid til egenpleie 😊 Sheet maske er en av de aktivitetene man virkelig fikk tid til. Med seks ulike masker satt sammen til et kit har dette vært en favoritt gjennom hele året, INNISFREE My Real Squeeze sheet mask kit.

6. plass

I koreansk hudpleie inngår en toner i fuktighetssteget i stede for å være et rensende produkt som i vesten. Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Toner er en ren blanding av naturlig fermentert svart ris og bambus ekstrakt som er rik på antioksidanter og sørger for en jevnere hudtone. Av navnet så inneholder også toeren hyaluronsyre som tilfører huden en dyp fuktighet.

7. plass

PYUNKANG YUL Essence Toner 200ml var Maria Sungs første møte med koreanske essenser. Med hudutfordringer som sensitiv og eksem var Essene Toneren til Pyunkang Yul helt magisk på huden. Og det har mange andre også skjønt siden den er på topp 10 av bestselgerne fra 2021.

8. plass

Ettersom flere og flere til tider kan oppleve en sensitiv hud har COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule blitt et populært produkt. Ampullen inneholder 42% Centella Asiatica Extract og sørger for å roe en irritert og rød hud samtidig som den gir god fuktighet. Ampullen passer alle hudtyper, men er fin for de med sensitiv eller aknehud.

9. plass

En mild og god rens er alltid et must. Og det får man virkelig med PYUNKANG YUL Low pH Pore Deep Cleansing Foam. En nydelig rens som man skummer opp med vann og masserer lett inn på ansikt og hals. Huden føles myk og ren etter bruk.

10. plass

Den siste blandt våre bestselgere for 2021 er NEOGEN DERMALOGY Real Ferment Micro Essence. Den lette essensen inneholder hele 93% naturlige fermenterte probiotiske ingredienser som gjør den til en essens med mange fordeler. Her får du både hjelpe med fuktigheten i huden, jevnere hudtone, sterkere hudbarriere og økt elastisitet i hoden. Denne kan man rett og slett ikke si nei til.

Håper du har fått tips til nye produkter du ønsker å prøve, eller kanskje det er disse produktene som er dine favoritter!

Uansett hva du velger, godt nyttår✨