TROIAREUKE

Koreansk hudpleiemerke som har sin opprinnelse fra hudpleiesalonger og klinikker.

Tilbake i 2010 var den største andelen produkter i den koreanske hudpleiebransjen produsert for et bredt publikum. Med utgangspunkt i at tilpasset hudpleie skal være tilgjengelig for alle ble TROIPEEL til. En urtepeelbehandling til bruk for de profesjonelle i spa, hudpleiesalonger og klinikker. Året etter ble TROIAREUKE født – et hudpleiemerke tilpasset hver forbruker og tilgjengelig for alle – ikke bare spa, klinikker og salonger. 

Siden den gang har TROIAREUKE vært representert på ulike hudpleie-konferanser og blitt en del av den estetiske hudpleiebransjen. Hele 5200 spa, klinikker og salonger i 30 land jobber med TROIAREUKE daglig. 

Merket baserer sin idé på at din unike hudtilstand også varierer med dagene, og at du derfor trenger skreddersydde produkter for å ivareta din hud på best mulig måte. De har utviklet innovative og effektive produkter, behandlinger og hudpleierutiner det siste tiåret.

TROIAREUKE ACSEN

TROIAREUKE ACSEN er serien vi har forelsket oss i. Produktene kan bruks av alle, men er spesielt godt egnet for de som har akne, sensitiv eller aknesensitiv hud. Derav navnet ACSEN (ACNE + SENSITIVE). Nøkkelingrediensen i ACSEN er Centella Asiatica som er både beroligende og fuktighetsgivende. 

Vi har tatt inn to nydelige produkter i ACSEN serien som vi er stolt over å presentere: