Klar for vinterferie?

Skal du på fjellet i vinterferien, eller være ute i kald luft?

Med store svingninger mellom ute og innetemperaturen kan huden din bli ekstra sensitiv. Da er det viktig å pleie huden skånsomt og holde den i balanse. Her får du produktene som vil gi din vinterhud glød og fukt.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing

En oljebasert balm sørger for å løse opp smuss og fett som legger seg på huden gjennom dagen. Det er spesielt viktig å bruke en oljebasert rens for å fjerne solkrem. Den perfekte avslutningen på en dag ute i kaldt vær er å gi din hud en deilig ansiktmassasje med denne balmen. Bruk gjerne lunket vann når du renser for å unngå å irritere huden. I en dobbelrens anbefales det å bruke COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser som rens nr to.

INNISFREE Sheet mask kit

Ta deg tid til å sheet maske hver dagen i en uke for å gi huden ekstra fukt og glød. Nyt en kopp te og en god film mens du har på en sheet mask. Pass på så du ikke sitter for lenge med sheet masken så den tørker og trekker fukten til seg igjen.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Essensen som gir glød, hjelper på kvisearr og reduserer pigmentflekker. Den glatter ut huden, og hjelper mot fine linjer. Et produkt som de fleste vil ha i sin hudpleierutine!

PURITO Pure Vitamin C Serum

Serumet som gir deg en glødende hud samtidig som den forbedrer elastisiteten og minsker rynker. Serumet inneholder også hyaluronsyre og niacinamide (vitamin B3) som gir huden både fukt og jevnere hudtone.

PYUNKANG YUL ATO Mild Sun Cream

Kan aldri få nevnt ofte nok hvor viktig det er å beskytte huden med SPF når man er ute. Solkremen tilfører huden fukt og passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Husk å påføre jevnlig gjennom dagen for å opprettholde effekten av SPF!

Uansett hvor du befinner deg i vinterferien – nyt og kos deg!