Vinterferie

5 produkter du må ha nå!

Nå kan du gjøre deg klar for vinterferie i bakken og langrennsløypene med produkter som svøper huden din inn i fukt og næring. Generelt er vinteren en utfordrende årstid for huden. Svingingene i temperaturen med kulde ute og varme inne kan gjøre huden både sensitiv, rød og irritert. «Stripp» gjerne ned hudpleierutinene din og sørg for at huden din får tilstrekkelig med næring.

5 produkter for vinterferien

Rens er et viktig steg i en hudpleierutine, og den skal man heller ikke sluntre unna vinterstid, eller når man er på vinterferie. MEN det kan være at du ikke trenger å rense så hyppig som du bruker. Dropp gjerne rens i din morgenrutine og skyll heller ansikt og hals godt i lunket vann. Vi ønsker ikke å tørke ut huden så husk å bruke lunket vann. Her skal olje og fettstoffene i huden bevares så du ikke får en tørr og irritert hud. Masser inn Oil Cut Cleansing på tørr hud, før du tilfører litt vann i massasjen og skyller godt av.

TIAM Vita B5 Toner

En fuktighetsgivende toner er et must nå, og gjerne påfør den i flere runder. Jeg vet at noen påfører toner med pads, nærmest som en del av renserutinen, men en koreansk toner kan du gjerne påføre med hendene. Hell noen dråper i håndflaten og klapp inn over ansikt og hals.

I Korea er The 7 Skin Method en godt kjent påføringsmetode. Påfør toneren i syv runder for å sikre at huden får tilført tilstrekkelig med fukt. En perfekt rutine nå på vinteren, eller i perioder hvor huden din trenger litt ekstra fuktighet. Vita B5 toner sørger for å holde huden gjennomfuktet og styrker hudbarrieren.

PYUNKANG YUL Moisture Serum

Et serum inneholder ingredienser som jobber i dybden av hudlagene og har ulike mål for hudforbedringen. Hvis huden din har litt lett for å bli rød eller irritert vil Moisture Serum være en «life saver». Serumet er utviklet spesielt for deg med en fuktfattig hud, og skal forebygger hudirritasjon og virker beroligende på huden.

PYUNKANG YUL Nutrition Cream

På vinteren ønsker vi gjerne å pakke oss godt inn, det ønsker også huden din. Så påfør Nutrition cream for en fuktighetsgivende og nærende teppe over huden din. Huden din vil garantert elske denne fuktighetskremen.

Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+

Avslutt med høy faktor!

Det er obligatorisk å ha med solkrem og solbriller på vinterferie. Nå vet vi alle at UV strålene også treffer deg selv på overskyede dager. Så sørg for å påfør solkrem etter din fuktighetskrem, og sørg for å ha nok beskyttelse gjennom dagen. Det kan også være greit med tanke på å unngå «omvendt panda»-look (solbrilleskille). Soothing Sun Cream eller Rolls Royce’en innen solkrem UV Protector Essence. Begge med faktor 50+.

Da gjelder det bare å ønske deg en god vinterferie om det er i bakken, langrennsløypa eller hjemme.