2024 – SOKO skincare skal stå for kvalitet

Da er det 4. januar, og jeg føler at året er godt i gang allerede.

Før jeg deler noen tanker om 2024, så la meg ta en rask oppsummering av året som har vært. 

2023 var på mange måter et utfordrende år. 

Jeg følte at tiden ikke strakk til, og at jeg mistet fokus på de viktige tingene med å drive SOKO skincare. Å drive nettbutikk kan høres enkelt ut. «Alle handler jo på nett”, men det er mye som skjer i kulissene som man aldri verken får se eller høre om. Og som Petter Stordalen sier Ting Tar Tid. Det meste tar mye lengre tid enn man skulle ønske… tålmodighet er stikkordet. 

I tillegg til TTT har jeg i 2023 lært at ikke alt trenger å være perfekt. 90% eller kanskje bare 80% kan være godt nok. Det meste kan justeres eller videreutvikles. Og både jeg og nettbutikken er under utvikling 🙂 Å være gründer byr på både oppturer og nedturer, og det koster ekstremt mye i perioder. Noen ganger mer enn jeg føler jeg trenger av utfordringer. Jeg har fått større aksept for at jeg kommer til å gå på tryne flere ganger (enn jeg selv mener jeg fortjener). 

Min erfaring og lærdom fra året som har gått tar jeg med meg som en pose gull inn i 2024. For nå skal jeg ikke annet enn å riste løs, bjude på meg selv og tenke at det er godt nok for nå – for alt kan justeres 😉

Fokus på kvaliltet

Planen for 2024 er å ha større fokus på kvalitet. Og da mener jeg kvalitetsprodukter. Det finnes så mange hudpleietrender som florerer på sosiale medier, men som ikke nødvendigvis handler om gode kvalitetsprodukter. Så hvis du lurer på hvorfor SOKO skincare ikke har COSRX Advance Snail 96 Mucin Power Essence lengre så er det fordi jeg ikke lengre vil anbefale det produktet til mine nærmeste, og da heller ikke til deg. Essensen var en av de første jeg prøvde av koreanske produkter, men det er lenge siden, og det har skjedd mye i mellomtiden. Siste gang jeg brukte essensen ble jeg så skuffet over effekten at jeg bestemte meg umiddelbart for å avslutte salget selv om produktet trender på sosiale medier etc. Andre kan stå for trender, SOKO skincare skal stå for kvalitet!

10. februar går vi inn i den blå dragens år i følge koreansk kalender. Dragen symboliserer stryke, autoritet og suksess. Og med det vil jeg avrunde her med å ønske deg masse styrke og suksess i 2024. 

Varme hilsner fra

Maria Sung💙

Har du tanker eller tilbakemelding er det hyggelig om du sender en e-post til: kontakt@sokoskincare.no