Historien om SOKO Skincare

SOKO skincare poppet opp i tankene mine under covid-tiden. Jeg hadde i lang tid tenkt at jeg trengte «nye» utfordringer. Og etter en periode med sykdom ble det springbrettet og starten på nettbutikken.

Som koreanskadoptert har jeg alltid hatt et spesielt forhold til fødelandet mitt. SOKO skincare har blitt min måte å bygge bro mellom mitt norske liv og mine koreanske røtter. Jeg har ikke alltid vært like stolt over mitt opphav, men har gjennom mitt voksenliv funnet mye glede i koreansk kultur og underholdning (K-drama), og mest av alt koreansk hudpleie. Jeg har opplevd så enormt mye glede (og stolthet) over de fantastiske produktene jeg har oppdaget, og for alle forretningsrelasjoner jeg har knyttet. Endelig har jeg funnet en måte å dele alt dette med deg på. 

Det er med en ektefølt glede og stolthet at jeg kan ønske deg velkommen til mitt SOKO skincare univers!

Hudhelse i fokus

SOKO skincare har fokus på hudhelse. Uansett hudtype, alder, om du er ny eller godt kjent med koreanske hudpleieprodukter så er målet å tilby deg de beste produktene for at du skal oppnå din beste og sunneste hud. 

Målet er å bidra til gode hudpleierutiner. Gode hudvaner utvikles over tid og er stadig i endring gjennom forskjellige årstider, livsfaser og miljøer. Veien til sunn hud er hva som fungerer for din hud. 

Det er aldri for sent med en god hudhelse, på samme måte som det aldri er for sent og begynne å trene. Så tren din hud til gode rutiner og produkter!

Alle produkter er nøye utvalgt med hensyn til ingredienser, konsistens og kvalitet. De er testet og håndplukket for å kunne tilby deg som kunde det beste innen koreansk hudpleie.

Egenerfaring med sensitiv hud

Interessen for gode hudpleieprodukter har jeg hatt hele livet, men min «obsession» for koreansk hudpleie startet for noen år siden.

Etter en syrepeeling-behandling hos en hudpleieklinikk, fikk jeg en allergisk reaksjon. Huden min ble oversensitiv, og jakten på hudpleieprodukter til en super sensitiv hud startet for alvor. Dette ble det store møtet med koreanske hudpleieprodukter. Innovative og trygge produkter som gir resultater.

Frem til SOKO skincare ble etablert jobbet jeg i verdens største kosmetikkfirma med profesjonelle hudpleieprodukter. Mine kunder og samarbeidspartnere var hudpleiesalonger og klinikker fra store deler av Norge. Erfaring fra bransjen og min lidenskap for Koreanske hudpleieprodukter ble starten på historien om SOKO skincare.

Besøk oss på INSTAGRAM og FACEBOOK