Hva er et anti-age produkt?

Og hvordan kan et anti-age produkt påvirke hudaldring?

Hudaldring er en naturlig prosess som man ikke kommer seg unna, men kan også «bremses» ved bruk av anti-age produkt.

Fornyelse av elastin og kollagen er de to komponentene sammen som gjør at huden reparerer seg selv når den er skadet, og som gjør at huden ser ungdommelig og glatt ut. Hvordan kan et anti-age produkt påvirke hudaldrinag prosessen?

Når fornyelsen av elastin og kollagen sakker ned i fart forsvinner mye av fastheten i huden. Du har kanskje hørt at et viktigst anti-age produkt i din hudpleierutine er solkrem. Og det stemmer. UV-stråler er også med på å bryte ned kollagenet i huden. Derfor er det superviktig å bruke solkrem året rundt; sommer som vinter.

I tillegg til å bruke solkrem kan man booste hudens kollagenproduksjon. Da tilfører man cellene ingredienser som er med på å «hjelpe» cellene til å fungere som de skal. Dette er ingredienser som peptider, antioksidanter (spesielt vitamin C) og vitamin A. Så sørg for at din hudpleierutine inneholder disse ingrediensene.

Linjer og rynker – hvilket anti-age produkt skal jeg velge da?

Ofte blir vi så opptatt av at produktene skal inneholde overnevnte anti-age ingredienser som antioksidanter, vitamin A og peptider at vi glemmer det helt elementære; nemlig fukt. Når man ikke får tilstrekkelig med fuktighet i huden vil det oppstå linjer og rynker. Dette skjer også naturlig når huden eldres, men fine linjer og tørrhetslinjer oppstår ved tørrhet og kan behandles med fuktighetsgivende produkter. Hyaluronsyre er hudens fuktfavoritt og har en umiddelbar effekt. Ingrediensen bør være et fast element i din hudpleierutine.

Har du spørsmål til produktene er du hjertelig velkommen til å sende melding via chat eller e-post; kontakt@sokoskincare.no.

Ha en nydelig dag!

Besøk oss på INSTAGRAM og FACEBOOK