Er huden din klar for høst?

Det har vært superdeilig med sommer, sol og varme, men den tid er for lengst passé.

Ny årstid betyr at vi finner frem til myke, varme plagg, en varm kopp te på kvelden og kanskje et høstinspirert måltid. Høsten har mye vakkert å by på, men gjør også noe med huden vår. Er du en av oss som føler at huden har mistet sin glød etter sommeren, eller føles litt stram? Da er det på tide å gjøre som vi har gjort med klesgarderoben – vi må bytte til «høstlige» produkter. Det kan være at huden din trenger litt ekstra hjelp med å opprettholde fuktighet og glød utover høsten. Og med de rette produktene vil din hud få god hjelp. Eller er allerede huden din klar for høst?

Her er noen gode tips til høstpreppen.

Få bort gusten hud

Eksfoliering fjerner døde hudceller og lar ny og myk hud komme til. Legg gjerne eksfoliering til en fast dag i uken så du husker det. En normal hud eksfolierer du 1-2 ganger i uken. Pass på så du ikke overeksfoliere, det gir deg kun en rød og irritert hud. Haruharu WONDER Black Rice Soft Peeling Gel er en mild og deilig gel som passer til alle hudtyper. Påfør et tynt lag over ansikt og hals. La det tørke litt før du begynner å massere gelen av. Vipps så har du en fresh og glødende hud!

Gjør huden din klar for høst med en essens

Essens er som tidligere nevnt hjerte i koreansk hudpleie. Et mer konsentrert produkt enn en toner, og ofte med et spesifisert mål som for eksempel behandle fine linjer, rynker eller ujevn hudtone. Her er tre produkter som vil hjelpe deg med fuktighet og glød.

En glødende høsthud

En ekstra boost av glød passer perfekt til denne årstiden. AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum og AMPLE:N VC shot Ampoule vil hjelpe deg godt på vei til en mer glødende hud.

Forsegle fuktigheten i huden med en god krem

Har du vært flink med essens og serum er det ingen grunn til å droppe det siste steget som virkelig forsegler fuktigheten du har tilført huden din. En god fuktighetskrem er et viktig steg. Her er tre favoritter til høstpreppen.

Nå håper jeg både du og huden din er klar for høst!

🍂🍃🍁