Er huden din klar for høst?

Det har vært superdeilig med sommer, sol og varme, men den tid er for lengst passé.

Ny årstid betyr at vi finner frem til myke, varme plagg, en varm kopp te på kvelden og kanskje et høstinspirert måltid. Høsten har mye vakkert å by på, men gjør også noe med huden vår. Er du en av oss som føler at huden har mistet sin glød etter sommeren, eller føles litt stram? Da er det på tide å gjøre som man alltid gjør med klesgarderoben, nemlig å bytte de tynne, lette sommerklærne med myk, tykk strikk. Altså, vi bytter ut de lette hudpleieproduktene med mer nærende og fuktighetsgivende produkter.

Og med de rette produktene vil din hud få en god start på den kalde, tørre årstiden.

Sjekk ut våre tips for en god høstprep!

Toner for fukt eller glød. Eller kanskje begge deler?

Behold gløden med denne nydelige toneren fra Troiareuke som du mikser selv. Eller fyll på med fukt med.

Gjør huden din klar for høst med en fuktighetsgivende essens

Essens er som tidligere nevnt hjerte i koreansk hudpleie. Et mer konsentrert produkt enn en toner, og ofte med et spesifisert mål som for eksempel behandle fine linjer, rynker eller ujevn hudtone. Her er tre produkter som vil hjelpe deg med fuktighet og glød.

En glødende høsthud med serum

En ekstra boost av glød passer perfekt til denne årstiden. AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum hjelper deg godt på vei til en mer glødende hud.

Pakker du huden inn med fukt?

Har du vært flink med essens og serum er det ingen grunn til å droppe det siste steget som virkelig forsegler fuktigheten du har tilført huden din. En god fuktighetskrem er et viktig steg. Her er tre favoritter til høstpreppen.

Nå håper jeg både du og huden din er klar for høst!

🍂🍃🍁

Besøk oss på INSTAGRAM og FACEBOOK