Vinterhud ☃️

Så raskt kuldegradene kryper nedover graderstokken og luften blir tørr trenger din hud mer fukt.

Vi har valgt ut tre produkter som vil hjelpe deg mot en tørr vinterhud.

PYUNKANG YUL Essence Toner

En fuktighetsgivende og revitaliserende essens som også styrker hudens elastisitet. Den inneholder kun 7 ingredienser og er fri for parfyme og fargestoffer. Essensen trekker raskt inn i huden og gir en tørr vinterhud fukt og næring. Passer alle hudtyper, også de med sensitiv hud. PYUNKANG YUL Essence Toner finner du her!

PYUNKANG YUL Moisture Serum

Dette er serumet som revitaliserer tørr hud, forbedrer elastisiteten og booster hudens glød – hvem vil ikke ha det? 

Med kun 15 essensielle ingredienser vil dette serumet forebygge hudirritasjon og virke beroligende på huden. Teksturen er en deilig lettvektig melkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Heller ikke dette produkter inneholder parfyme. Passer til alle hudtyper. Du finner PYUNKANG YUL Moisture Serum her!

PYUNKANG YUL Intensive Repair Cream

Dette er fuktighetskremen for deg med tørr hud, skadet hudbarriere eller en aldrende hud. Kremen inneholder Peptide som fukter huden i lengden, og Ceramide som styrker hudbarrieren ved hjelp av Shea Butter og Macadamia. Kremen har også Antioksidant-effekt fra naturlige ingredienser som Peoner og Tumeric (gurkemeie). Fri for parfyme og fargestoffer. PYUNKANG YUL Intensive Repair Cream finner du her!